Orientering

Junior Afd.
Juniorafdelingen orienterer.
(01-10-2014 kl.9,45)
Juniorerne er nu i fuld gang med den nye sæson efter ferien, indtil videre fiskes der i Køge å eller Tryggevælde å, når i møder op skal i sørge for at jeres ting er i orden, husk påklædning efter vind og vejr.

Juniorleder Bob sender sms til jer inden hver mandag.

OBS OBS OBS Kampange
Rabat på medlemskontingent for 2015.
Indmeld dig nu i Køge Sportsfiskerforening, betal for 2015 og få 6 måneder gratis, har du råd til at sige nej ?. Nej vel så gør noget ved det

jubilæumskonkurrence i tryggevælde å
Køge Sportsfiskerforening.
(12-10-2014 kl.15.50)
Afholder jubilæumskonkurrence i Tryggevælde å
D.09-11-2014 Fra 7.30 til 12.30
Tilmelding fra 7.30 ved Prambroen. Mød op til en hyggelig dag

KSF-Køge

Samarbejdet med sorø forsætter året ud
Samarbejdet med sorø.
(01-10-2014 kl. 10.05)
Forsætter som hidtil resten af året, vi vil henover vinterhalvåret se på mulighederne for at få et møde i stand med Sorø, så vi kan få løst problemet.

Bestyrelsen.

Klubaften for seniorer
Klubaften senior
(22-10-2014 kl.12.00)
Vi starter klubaften for seniorer torsdag den 23 Oktober kl.19.00 vi håber der kommer flere end sidste år hvor der ikke kom nogen, mød op til nogle hyggelige aftener.

Bestyrelsen.

Elfiskeri - 2014
Der afholdes elfiskeri.
(25-10-2014 kl. 19.30)
Her følger datoer for elfiskeri efter moderfisk.
November 2014 kl.9.00    Opsætning af bassiner
Mødested Gammelkjøgegaard (se kort)
9.November 2014 kl.8.00 Vi har i år valgt at starte elfiskeriet en uge før
Læs kort Køge å >>>

Er der noget du ikke kan finde
Er der noget du ikke længere kan finde her på forsiden, så er det flyttet til siden nyt fra webmaster du skal blot klikke på login knappen.

Tilmeldinger

Har du skiftet adresse.

Er dine oplysninger Korrekte ?
(01-10-2014 kl. 14,15)
Det har stor betydning, at dine data hos os er fuldt opdateret, vi bruger oplysningerne, når der udsændes opkræninger, medlemskort, indkaldelse til generalforsamling og anden relevant information.
Kontrollerer venligst dine oplysninger.
Log in = medlemsnummer
Kodeord = Postnummer

Ny Facebook site

Køge Sportsfiskerforening
(01-10-2014 kl. 12,30)
Køge Sportsfiskerforening og foreningens vandplejeafd.
Har pt sammenlagt deres Facebook sites til en ny med navnet
køgesportsfiskerforening og vandpleje.
Den er oprettet som en gruppe site, du skal klikke på det blå facabook logo.

Mistet dit medlemskort

Så udskriv et nyt.
(01-10-2014 kl. 13,50)
Har du mistet eller er dit kort blevet ødelagt, har du her mulighed for at udskrive et nyt.
Har du betalt via Netbank skal du rette hendvendelse til vores kasserer på Telefon: 5121 7445.
Har du betalt med Dankort eller er du PBS betaler kan du benytte dette link.
Du skal gøre følgende, når du klikker på nedenstående link bliver du bedt om at logge på. her skal du bruge.
Log in = medlemsnummer
Kodeord = Postnummer

Forenings Aktiviteter

Her kan du læse om aktiviteter, vandrådet, kalender KSF, aktiviteter Køge Mede Team, kend din å, junior afdelingen, rørvig centeret, tilmelding aktiviteter.

Vi håber at være klar med de fleste aktiviteter for 2015 og lagt op på vores kalender ultimo Januar 2015.

Elfiskeri efter moderfisk

Hvert år i november måned afholder KSF elfiskeri efter moderfisk, med efterfølgende strygning for rogn og sæd, herefter transporteres det til Hvilested Dambrug for befrugtning og klækning du er velkommen til at deltage med elfiskeriet og strygning,

Bliv medlem af KSF

Det er nemt at blive medlem af køge Sportsfiskerforening, du kan melde dig ind og betale med Dankort.
Hvis du betaler med Dankort modtager du kort efter en mail med en kvitering og et link til udskrivning af medlemskort.
Du kan også vælge at betale via netbank, så skal du i hovedmenuen klikke på webshoppen eller på medlem, når vi har modtaget din betaling vil du modtage dit medlemskort

Koege sportsfiskerforening | søsvinget 155, 4600 Køge - Danmark | Tlf.: 5121 7445 | kasserer.ksf@gmail.com